Afspraak voor bedrijven

Ondernemen in een 1,5 metersamenleving is een grote uitdaging. Branches hebben hard gewerkt aan protocollen om de nieuwe situatie zo werkbaar mogelijk te maken. Het is belangrijk dat zij hierbij ook werknemers, bezoekers en klanten betrekken.

Covid-19 pandemie

Met Covid Testpunt aantoonbaar veilig aan het werk

Tijdens deze Covid-19 pandemie staat een veilige en hygiënische omgeving voor uw werknemers, uw klanten en uw bezoekers voorop. Covid Testpunt ondersteunt u daarbij door het opzetten en beheren van uw hygiëneprotocollen. Zo kunt u aantonen dat u een verantwoord coronabeleid hanteert.

Sinds de uitbraak van Covid-19 kennen we allemaal het belang van 1,5 meter en van regelmatig handwassen. Maar is dat genoeg? Het virus is onzichtbaar en voordat u het weet, is er toch een nieuwe besmetting opgetreden. Er is behoefte aan het aantoonbaar maken dat de juiste maatregelen zijn genomen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Covid Testpunt helpt u daarbij en geeft u zekerheid. Covid Testpunt biedt in Nederland meer dan 25 laboratoria met ruim 200.000 analysemethodes aan. In Nederland werken wij samen met het RIVM, NVWA en GGD.

Onze speciaal opgeleide healthcare consultants van begeleiden u bij het realiseren van een veilige en hygiënische werkomgeving. Zij nemen u zorg uit handen. Efficiënt en betrouwbaar. Hierdoor kunt u zich weer helemaal richten op (het weer opstarten van) de essentiële bedrijfsprocessen. 

Met het CPT-19 certificaat kunt u een verantwoord coronabeleid aantonen.

 

In 3 stappen aantoonbaar veilig aan het werk

1. De uitgangspositie beoordelen en testen

2. Audit op uitvoering en effectiviteit van beleid

3. verantwoord coronabeleid door CPT-19 certificaat

Covid Testpunt diensten

Wilt u meer informatie over onze Covid Testpunt Pakketten?

Vul dan het onderstaande formulier in

Covid Testpunt voor bedrijven

Boek hier uw afspraak

Locatie
Afdeling
Dienst
Datum en Tijd
Recurring info
Testpersoon
Extra dienst
Bevestiging
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer is: